Opis stanowiska pracy

- kompleksowa obsługa gości w restauracji i kawiarni hotelu
- udzielanie informacji dotyczących kart menu, potraw i sposobu ich przyrządzania
- przyjmowanie i bonowanie zamówień
- serwowanie potraw i napoi
- sprzątanie ze stołów, utrzymanie restauracji w czystości;
- przygotowanie miejsca pracy

Wymagania


- wykształcenie kierunkowe (lub doświadczenie w gastronomii)
- komunikatywna znajomość języka angielskiego
- miła aparycja i wysoka kultura osobista
- optymizm i łatwość w nawiązywaniu kontaktów
- gotowość do pracy zmianowej

Prezentacja firmy

Firma prowadząca usługi gastronomiczno - hotelarskie na terenie Krakowa.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/11/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Średnie ogólnokształcące
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi