Opis stanowiska pracy

Kelner będzie odpowiedzialny za profesjonalną obsługę Gościa, zagwarantowanie wysokiej jakości usług świadczonych przez hotel, dbałość o komfortowy pobyt Gości. Obsługa gości a’ la carte, obsługa bankietów, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi. Przygotowanie i serwowanie napoi zgodnie z zamówieniem, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, aktywną sprzedaż, utrzymanie porządku w miejscu pracy.

 

Wymagania

Wymagania wobec kandydatów:

• preferowane wykształcenie średnie w obszarze hotelarstwa i turystyki

• min. roczne doświadczenia na podobnym stanowisku

• doskonałe umiejętności komunikacyjne, nawiązywanie i podtrzymywanie relacji

• doskonała organizacja pracy

• umiejętność pracy zespołowej oraz zdolność do pracy w warunkach podwyższonego stresu

• gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym, dyspozycyjność

• znajomość języka angielskiego

• rozumienie oczekiwań klientów

• umiejętność kreowania pozytywnego wizerunku hotelu

• wysoka kultura osobista

• aktualna książeczka sanepidu

• znajomość programu Micros będzie dodatkowym atutem



Oferujemy:

• pracę w młodym i ambitnym zespole

• szkolenia oraz możliwość rozwoju zawodowego i awansu

• prywatną opiekę medyczn

Prezentacja firmy

ibis Styles - marka rodziny ibis o różnorodnych stylach<br/><br/>... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/07/2014
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
4
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi