Opis stanowiska pracy

Podstawowe obowiązki

• wprowadzanie danych do systemu Gastro Szef (ewidencja magazynowa)

• okresowe uzgadnianie stanów magazynowych z systemem finansowo-księgowym (Microsoft Dynamics NAV)

• uczestnictwo w inwentaryzacji magazynów, uzgadnianie sald magazynowych,

• współpraca z działem księgowym, działem kontrolingu oraz działem F&B

• rozliczenie produkcji gastronomicznej,

• wyliczanie wskaźników, ich analiza oraz okresowe raportowanie,

• przygotowywanie raportów i zestawień na bieżące potrzeby firmy

• kontrolowanie poprawności faktur od dostawców, rozliczenie płatności za dostawy, kontakt z dostawcami

 

Dodatkowe obowiązki

• pomoc w prowadzeniu księgowości, w tym bieżąca obsługa, rejestracja i weryfikacja faktur zakupowych

• prowadzenie kasy gotówkowej

 

Oferujemy:

• pracę w nowoczesnej firmie cieszącej się na rynku dużym prestiżem.

• atrakcyjne warunki wynagrodzenia,

• możliwość rozwoju i doskonalenia kwalifikacji,

• pracę w młodym, dynamicznym i zgranym zespole,

• bogaty pakiet socjalny obejmujący między innymi: multisport, pakiet medyczny , szkolenia,

 

 

Wymagania

Wymagania:

• doświadczenie w branży gastronomicznej lub hotelowej (warunek konieczny)

• umiejętność pracy w zespole,

• dobra znajomość programów Pakietu Office (szczególnie Microsoft Excel),

• dobra organizacja i planowanie pracy własnej oraz efektywne wykorzystanie czasu,

 

Prezentacja firmy

Firma Hotels Global Investment Group Sp. z o.o. - operator czterogwiazd... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/04/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Finanse, Praca Catering / Gastronomia, Praca Kontrola jakości, Praca Analityka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi