Opis stanowiska pracy

- trybowanie udek, podudzi, skrzydełek kurczaka
- praca z nożem
- praca przy taśmie
- nabijanie korpusów
- zrywanie filetów, wszelkie prace zlecone

Wymagania

- doświadczenie w zakładzie drobiarskim co najmniej 2 lata
- umiejętność pracy nożem
- dokładność, rzetelność, szybkość
- gotowość do szybkiego wyjazdu
- własny samochód będzie atutem
- mile widziana znajomość angielskiego

Prezentacja firmy

MICHNA Sp. z o.o. Sp. k. to firma z tradycjami, posiadająca wieloletnie ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/08/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi