Opis stanowiska pracy
Wymagania:
Dyspozycyjność w weekendy
Umiejętność pracy w zespole
Zaangażowanie w wykonywanie powierzonych obowiązków
Posiadanie aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
Obowiązki:
Udział w zebraniach i szkoleniach
Obsługa gości zgodnie ze standardami
Dbanie o czystość i dobry wizerunek restauracji
Oferujemy:
Praca w młodym zespole
Elastyczny grafik pracy
Możliwość awansu i zdobywania nowych umiejętności
Atrakcyjne szkolenia
Ogłoszenie skierowane również do osób niepełnosprawnych.
Prezentacja firmy
AmRest Sp. z o.o. jest największą niezależną firmą prowadzącą sie...
AmRest Sp. z o.o. jest największą niezależną firmą prowadzącą sieci restauracji w Europie Środkowo-Wschodniej. Od prawie 20 lat Spółka rozwija portfolio wyśmienitych marek, liderów w swoich kategoriach, takich jak KFC, Pizza Hut, Burger King oraz Starbucks. Działamy w oparciu o franczyzę i współpracę typu joint venture. Od 2011 roku AmRest jest właścicielem marki La Tagliatella, która rozwijana jest zarówno przez restauracje będące własnością spółki, jak i działające na zasadzie franczyzy. Obecnie restauracje tego włoskiego konceptu możemy znaleźć w Hiszpanii, Francji, Niemczech, Stanach Zjednoczonych, Chinach i Indiach. Od grudnia 2012 w wyniku nabycia większościowego pakietu udziałów w firmie Blue Horizon AmRest stał się również właścicielem dwóch doskonale prosperujących, chińskich marek: Blue Frog i KABB (łącznie 11 restauracji). Na główna siedzibę naszej firmy wybrano Wrocław, skąd zarządzamy prawie 700 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracji z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants). Każdego dnia ponad 15.000 pracowników AmRest, poprzez naszą kulturę „WSZYSTKO JEST MOŻLIWE!” dostarcza wyborne smaki oraz wyjątkową obsługę po przystępnej cenie.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 20/07/2014
- Wymiar etatu:
- Niepełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 5
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia