Pionierska firma cateringowa przygotowująca posiłki w oparciu o zasady makrobiotyki i kuchni 5-ciu Przemian (TMC) zatrudni dietetyka do bliskiej współpracy z kreatorką firmy w opracowywaniu jadłospisów, wprowadzaniu receptur potraw do sytemu informatycznego, nadzorowaniu jakości posiłków, kalkulowaniu podaży kalorii i innych parametrów w dziennym menu oraz ewentualnego konsultowania Klientów. Praca w Żukowie, ok. 5 km od Grodziska Mazowieckiego w godzinach 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku.
Dyplom dietetyka, chęć uczenie się nowych rzeczy z zakresu medycyny naturalnej, predyspozycje do kontroli jakości produkcji w kuchni, dynamizm połączony z pokorą i chęcią samorozwoju. Umiejętność pracy w zespole i z wymagającą szefową. Poszukujemy osoby z doświadczeniem zawodowym i życiowym, preferowany wiek kandydat/ki/a to 35+ lat. Osoba niepaląca, zmotoryzowana z samochodem, aby dojechać do pracy. Język angielski mile widziany.
Katering zdrowej żywności
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.