Opis stanowiska pracy

Pionierska firma cateringowa przygotowująca posiłki w oparciu o zasady makrobiotyki i kuchni 5-ciu Przemian (TMC) zatrudni dietetyka do bliskiej współpracy z kreatorką firmy w opracowywaniu jadłospisów, wprowadzaniu receptur potraw do sytemu informatycznego, nadzorowaniu jakości posiłków, kalkulowaniu podaży kalorii i innych parametrów w dziennym menu oraz ewentualnego konsultowania Klientów. Praca w Żukowie, ok. 5 km od Grodziska Mazowieckiego w godzinach 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku.

Wymagania

Dyplom dietetyka, chęć uczenie się nowych rzeczy z zakresu medycyny naturalnej, predyspozycje do kontroli jakości produkcji w kuchni, dynamizm połączony z pokorą i chęcią samorozwoju. Umiejętność pracy w zespole i z wymagającą szefową. Poszukujemy osoby z doświadczeniem zawodowym i życiowym, preferowany wiek kandydat/ki/a to 35+ lat. Osoba niepaląca, zmotoryzowana z samochodem, aby dojechać do pracy. Język angielski mile widziany.

Prezentacja firmy

Katering zdrowej żywności

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/06/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Czas trwania umowy
Okres próbny 3 miesiące, potem na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 5 do 10 lat
Min. wykształcenie:
Wyższe magisterskie
Wynagrodzenie
2 800PLN - 3 700PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
W zależności od wyników osobistych i firmy od 0-20%
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi