Cukiernik - Norwegia
Aktualnie dla naszego klienta, międzynarodowej firmy z kapitałem zagranicznym poszukujemy osoby na stanowisko:
Nr ref.: P/N/02.15
Miejsce pracy: Norwegia
Opis pracy:
Przygotowywanie deserów w hotelowych restauracjach.
Wymagania:
• wykształcenie w zawodzie cukiernika lub kucharz jako warunek konieczny
• min. 3 lata udokumentowanego doświadczenia na stanowisku cukiernika w hotelu
• mile widziane doświadczenie z zagranicy
• dobra znajomość angielskiego jako warunek konieczny
• dyspozycyjność do rozpoczęcia pracy – połowa kwiecień 2015
Oferujemy:
Przed wyjazdem w Polsce:
• Szczegółową prezentację warunków zatrudnienia, prowadzoną przez przedstawiciela z Norwegii, podczas finalnego spotkania rekrutacyjnego
• Pomagamy w załatwieniu wszelkich formalności związanych z rozpoczęciem pracy w Norwegii.
• Bezpłatny specjalistyczny dla kucharzy, który odbywa się na południu Polski. W trakcie kursu zapewnione jest bezpłatne wyżywienie i zakwaterowanie.
W Norwegii:
• Legalne zatrudnienie na czas nieokreślony w oparciu o umowę o prace zgodną z przepisami norweskiego Kodeksu Pracy
• Atrakcyjne wynagrodzenie dopasowane do doświadczenia – 167 NOK brutto za godzinę
• Możliwość długoterminowej współpracy
• Ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków w miejscu pracy
• Pomoc z znalezieniu zakwaterowania w Norwegii (około 6000 NOK za miesiąc)
• Możliwość skorzystania z programu Adecco Fordel oferującego m.in. pakiety rabatowe, dofinansowanie szkoleń lub zajęć poza godzinami pracy (np. zajęcia sportowe, sprzęt sportowy).
• W wyniku zatrudnia w oparciu o norweską umowę pracy pracownikom przysługują inne świadczenia jak np.: pełne ubezpieczenie zdrowotne, odprowadzanie składek emerytalnych i.t.p
Osoby zainteresowane udziałem w rekrutacji są proszone o przesłanie CV
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych
w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku
o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883.